Cumulus Park Adviesplein

Datum
2 Jun 2022

Verbinden, Ontwikkelen en Ontmoeten.

Voeg toe aan calendar

Details workshops

Workshop Business Modelling
De workshop Business Modelling wordt gegeven door Joyce Glas.
Na een toelichting ga je in deze workshop in 20 minuten een schets van jouw bedrijf/bedrijfsidee maken waarin alle essentiële onderdelen terugkomen. Na de workshop kun je dit model als uitgangspunt nemen om te starten met het in de praktijk brengen van jouw bedrijfsidee. Je scherpt jouw bedrijf constant aan om zo perfect aan te sluiten bij de markt die je wilt betreden.


Workshop Mindset & Opportunities
De workshop Mindset & Opportunities wordt gegeven door Annelies Klein Beernink.
Mindset heeft invloed op alle facetten van het ondernemerschap… op je handelen en dus ook op je resultaten op korte en langere termijn!Als je wilt dat je onderneming echt voor je gaat werken, moet je beginnen met verder ontwikkelen van je Ondernemers mindset. Wat is dat? Gedachten bepalen je gevoelens en je gevoelens bepalen weer je acties. Als je iets wil veranderen moet je ergens de cirkel doorbreken. Begin gewoon! Elke verandering begint met één ding anders doen! Een groeigerichte mindset maakt het ondernemerschap tot een spannende reis met eindeloze mogelijkheden om nieuwe dingen te ontdekken en te leren! Kom jij deze reis bespreken?


Workshop Basics Online Marketing
In deze workshop Online Marketing onder leiding van Nienke van der Wal (cultureel ondernemer, business consultant en coach op gebied van marketing en ondernemerschap) zoomen we in op de mogelijkheden die online marketing je biedt als ondernemer. Hoe positioneer je jezelf? Tot wie richt je je en waar vind je jouw doelgroep online? En hoe zorg je ervoor dat mensen jou niet alleen zien maar ook overgaan tot actie? In deze workshop leer je hoe je online marketing voor jouw onderneming in kunt zetten.


Workshop ‘Ik ben gestart, wat nu?’
De workshop ‘Ik ben gestart, wat nu?’ wordt gegevens door Frans Heessels. Frans Heessels is een ervaren pionier op het gebied van ondersteuningsprogramma’s voor (startende) ondernemers. Tijdens de workshop worden alle ins and outs voor een startende onderneming besproken.


Workshop Financieel Ondernemerschap

Ondernemerschap komt met vallen en opstaan waarbij je ook regelmatig buiten je comfortzone moet kijken. Deze workshop belicht twee kanten van ondernemen. Het ondernemen en de financiering die daar bij hoort.

Het onderdeel ondernemen wordt gegeven door Clemens Staal, die als oud-ondernemer inmiddels als docent jongeren helpt bij het realiseren van hun droom; Een eigen onderneming. In deze korte workshop gaan we aan de slag met jouw eigen droom om succesvol te ondernemen. Bij het onderdeel Financiering wordt ingegaan op alle facetten van financiering voor je (startende) onderneming. De workshop wordt gegeven door een professional van de ING.


Customer journey

“Tevreden klanten bevelen jouw organisatie aan bij anderen en zijn je ambassadeurs. Maar hoe zorgt je ervoor dat jouw klanten tevreden zijn én blijven? Loyale klanten vormen een solide basis voor groei en succes. En daarbij geldt: een succesvolle onderneming weet waar zijn klanten en prospects mee bezig zijn en hoe zij bediend willen worden. Om te kunnen voorspellen welke stappen klanten en prospects gaan nemen en hen te helpen bij hun keuzes, wordt de klantreis vastgelegd in een customer journey.”

Tijdens deze workshop onderzoeken wij samen welke fasen je (potentiële) klanten doorlopen in hun customer journey en welke middelen ingezet kunnen worden om een optimale klantbeleving te realiseren. De workshop Customer journey wordt gegeven door Sergio Saman en Mustapha Zallali.


Details 1 op 1 coaching

Duurzaam ondernemen


Meld je voor 27 mei 2022 aan om mee te doen met de workshops of persoonlijke coaching.

Aanmelden

Program

*Don't forget your message